Hukuman Konten Duplikat: Mitos, Kasunyatan, lan Saran Kula

Wis luwih saka sepuluh taun, Google gelut mitos ukuman konten duplikat. Amarga aku isih terus takon babagan babagan iki, aku mikir kudu dibahas ing kene. Kaping pisanan, ayo ngrembug babagan verbiage: Apa Konten Duplikat? Konten duplikat umume nuduhake blok konten substansial ing njero utawa ing domain sing cocog banget karo konten liyane utawa sing meh padha. Umume, iki ora asale ngapusi. Google, Ngindhari Duplikat

Cara Mblokir Mesin Telusuran saka Indexing WordPress

Kayane saben klien detik sing ana duwe situs utawa blog WordPress. Kita nggawe akeh pangembangan lan desain khusus ing WordPress - kabeh wiwit nggawe plugin kanggo perusahaan nganti nggawe aplikasi alur kerja video nggunakake layanan cloud Amazon. WordPress ora mesthi solusi sing tepat, nanging cukup fleksibel lan kita pancen trampil. Kaping pirang-pirang, kita nggawe situs supaya para pelanggan bisa pratinjau lan kritik sadurunge bisa dilacak

Fitur Saben Sistem Manajemen Konten Kudu Kasedhiya Kanggo Optimisasi Search Engine

Aku ketemu karo klien sing wis berjuang karo rangking mesin telusuran. Nalika aku mriksa Sistem Manajemen Konten (CMS), aku golek sawetara praktik paling dhasar sing ora bisa ditemokake. Sadurunge aku menehi dhaptar priksa kanggo verifikasi karo panyedhiya CMS, luwih dhisik aku kudu negesake manawa ora ana sebab manawa perusahaan ora duwe sistem manajemen konten maneh. CMS bakal nyedhiyakake sampeyan utawa tim pemasaran

Cara Ngirim maneh File Robots.txt sing Dianyari utawa Anyar

Agensi kami nangani konsultasi telusuran organik kanggo sawetara vendor SaaS ing industri. Klien sing bubar bisa kerja bareng wis nindakake praktik standar, nyelehake aplikasi ing subdomain lan mindhah situs brosur menyang domain inti. Iki minangka praktik standar amarga nggawe tim produksi lan tim pemasaran sampeyan nganyari kaya sing dibutuhake tanpa katergantungan marang pihak liyane. Minangka langkah pisanan kanggo nganalisis

SEO WordPress, SEO Lokal, Video SEO, SEO E-niaga? Yoast!

Joost de Valk wis rampung. Siji-sijine, plugin WordPress dadi inti saka upaya kanggo ngoptimalake situs WordPress kanggo mesin telusuran. Aku nggunakake plugin liyane kanggo ngatur editing robots.txt, htaccess, nggawe peta situs, ngaktifake panulis lan microdata sosial… lan wis ora stabil, ora bisa ngatasi perubahan algoritma, lan durung bisa ditindakake. Nyatane, aku mikir WordPress mung kudu tuku Yoast lan nggabungake kabeh plugin Joost sing luar biasa langsung

Apa sing diarani Digital Marketing

Kita duwe sawetara infografis sing padha karo proses pemasaran inbound, ekosistem pemasaran mlebu, kenaikan pemasaran inbound lan uga infographic babagan pertumbuhan eksplorasi pemasaran inbound. Nalika pemasaran inbound fokus utamane ing akuisisi lead liwat upaya pemasaran digital, iki minangka infographic saka Pixaal, Apa sing diarani Digital Marketing? Iki minangka infographic sing cukup apik, nanging pemasaran digital duwe sawetara elemen liyane - pemasaran video, kanggo desain Call-To-Action,

Promosi Merek ing Konferensi nganggo Kulit Laptop

Nalika sapisanan ndeleng kulit keren ing laptop, yaiku logo bnpositif Jason Bean ing kulit ing laptop. Dheweke nggawe dheweke tampil ing segara laptop lan bisa ditemokake ing ruangan konferensi apa wae. Aku mutusake arep ngrancang kulit kanggo MacBookPro lan ngliwati sawetara situs web sadurunge nemokake sing gampang digunakake lan bisa dikustomisasi. Situs sing dakkarepake yaiku Skinit.

10 Fitur Ilang saka Blog Sampeyan

Sawetara umpan balik sing wis dakkirim saka para pamiarsa yaiku yen durung menehi akeh umpan balik babagan blogging Martech Zone. Dadi - dina iki aku ngira bakal njupuk pendekatan sing beda lan ndeleng teknologi ing sekitar program blogging sampeyan kanggo menehi dhaptar fitur fitur sing bisa ditliti lan ditrapake blog. Robots.txt - Yen sampeyan mbukak root (alamat dhasar) domain sampeyan, tambahake robots.txt menyang alamat kasebut.