Rebranding: Kepiye Ngrungokake Owah-owahan Bakal Ngembangake Merek Perusahaan Sampeyan

Ora kudu ujar manawa rebranding bisa ngasilake asil positif sing luar biasa kanggo bisnis. Lan sampeyan ngerti iki bener nalika perusahaan sing duwe spesialisasi nggawe merek dadi merek sing pisanan. Udakara 58% agensi nggawe rebranding minangka cara kanggo nambah wutah eksponensial liwat pandemi COVID. Asosiasi Perdagangan Agen Periklanan Kita ing Lemon.io wis ngalami langsung kepiye rebranding lan perwakilan merek sing konsisten bisa ndadekake sampeyan luwih dhisik tinimbang pesaing sampeyan. Nanging,