Desain Antarmuka Panganggo: Pelajaran saka lift Indianapolis

Nalika teka ing rapat ing dina liyane, aku nuli mlaku ing elevator sing duwe desain antarmuka panganggo iki: Aku kira sejarah lift iki kaya mangkene: Lift dirancang lan dikirim kanthi langsung, gampang- antarmuka panganggo sing digunakake kayata iki: Syarat anyar muncul: "Kita kudu ndhukung braille!" Tinimbang ndesain ulang antarmuka panganggo kanthi bener, desain tambahan mung dikatutake dadi desain asli. Syarat dipenuhi.

Desain Web: Ora Babagan Sampeyan

Apa sampeyan bakal nggawe desain ulang situs web gedhe? Kepiye cara nggawe maneh aplikasi piranti lunak sing rumit nanging kritis? Sadurunge nyilem, elinga manawa arbiter kualitas pungkasan dudu sampeyan, pangguna sampeyan. Mangkene sawetara langkah supaya luwih ngerti kabutuhane lan prilaku sadurunge sampeyan nggunakake dolar program sing larang regane.