Ngluwihi Layar: Kepiye Blockchain Bakal Mengaruhi Pemasaran Influencer

Nalika Tim Berners-Lee nemokake World Wide Web luwih saka telung dekade kepungkur, dheweke ora bisa ngramal yen Internet bakal dadi fenomena ing endi-endi, kanthi dhasar ngganti cara jagad ing kabeh bidang urip. Sadurunge Internet, bocah kepengin dadi astronot utawa dokter, lan judhul pangaribawa influencer utawa pencipta konten ora ana. Maju nganti saiki lan meh 30 persen bocah sing umur wolung nganti rolas taun

Kasedhiya Tuku Mupangat Dilema: 7 Pertimbangan Kanggo Milih Sing Paling Apik Kanggo Bisnis Sampeyan

Pitakon apa arep nggawe utawa tuku piranti lunak minangka debat sing isih suwe ing antarane para ahli kanthi macem-macem pendapat ing internet. Opsi kanggo nggawe piranti lunak ing omah utawa tuku solusi sing disesuaikan karo pasar isih nggawe akeh keputusan nggawe bingung. Kanthi pasar SaaS saya apik banget kanthi ukuran pasar diprakirake tekan USD 307.3 milyar ing taun 2026, nggawe merek luwih gampang langganan layanan tanpa prelu

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kanthi informasi lan teknologi ing pucuk driji, perjalanan tuku wis saya owah. Para pembeli saiki nindakake riset sadurunge durung nate ngobrol karo wakil penjualan, tegese pemasaran duwe peran luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sinau luwih lengkap babagan pentinge "smarketing" kanggo bisnis sampeyan lan kenapa sampeyan kudu nyelarasake tim sales lan marketing. Apa sing diarani 'Smarketing'? Smarketing nggabungake pasukan sales lan marketing sampeyan. Fokus kanggo nyelarasake target lan misi

10 Alat ngawasi Merek sing Sampeyan Bisa Miwiti Gratis

Pemasaran minangka area ilmu sing akeh banget lan kadhang kala bisa uga akeh banget. Rasane kaya sampeyan kudu nggawe sawetara perkara sing ora konyol sekaligus: pikirake liwat strategi pemasaran, rencanakake konten, waspada SEO lan pemasaran media sosial lan liya-liyane. Untunge, mesthi ana martech kanggo mbantu kita. Piranti pemasaran bisa ngilangi pundhak lan ngotomatisasi bagean sing angel utawa kurang nyenengake

Apa Nofollow, Dofollow, UGC, Utawa Tautan sing Disponsori? Napa Link Balik Penting kanggo Peringkat Panelusuran?

Saben dina kothak mlebu kebanjiran karo perusahaan SEO spamming sing ngemis supaya menehi link ing kontenku. Iki minangka panjalukan tanpa wates lan nesu tenan. Mangkene carane biasane email ... Dear Martech Zone, Aku ngerti yen sampeyan nulis artikel iki apik tenan ing [kata kunci]. Kita uga nulis artikel rinci babagan iki. Aku mikir bakal nambah tambahan artikel sampeyan. Tulung dakkandhani yen sampeyan

CodePen: Dibangun, Nguji, Nuduhake lan Temokake HTML, CSS, lan JavaScript

Salah sawijining tantangan karo sistem manajemen konten yaiku nyoba lan ngasilake alat skrip. Sanajan iku dudu sarat kanggo umume penerbit, minangka publikasi teknologi, aku seneng nuduhake skrip sing bisa digunakake kanggo mbantu wong liya. Aku wis nuduhake cara nggunakake JavaScript kanggo mriksa kekuwatan tembung sandhi, cara mriksa sintaks alamat email karo Regular Expressions (Regex), lan paling anyar nambahake kalkulator iki kanggo prédhiksi pengaruh penjualan tinjauan online. Muga-muga

Kalkulator: Ramalan Kepiye Tinjauan Online Sampeyan Bakal Ngaruhi Penjualan

Kalkulator iki nyedhiyakake kenaikan utawa penurunan sales sing diprediksi adhedhasar jumlah tinjauan positif, ulasan negatif, lan ulasan sing wis dirampungake saka perusahaan online. Yen sampeyan maca iki liwat RSS utawa email, klik situs kanggo nggunakake alat: Kanggo informasi babagan cara nggawe formula, waca ing ngisor iki: Formula kanggo Prediksi Tambah Sales saka Ulasan Online Trustpilot minangka platform review online B2B kanggo njupuk lan nuduhake ulasan umum

3 Strategi Teknologi Top kanggo Penerbit ing taun 2021

Setahun kepungkur pancen angel kanggo para penerbit. Amarga kerusuhan COVID-19, pemilihan, lan gejolak sosial, luwih akeh wong nggunakake luwih akeh warta lan hiburan sajrone taun kepungkur tinimbang sadurunge. Nanging rasa skeptisisme marang sumber sing nyedhiyakake informasi kasebut uga wis saya dhuwur banget, amarga gelombang misinformasi sing tambah akeh nyebabake kapercayan ing media sosial lan uga mesin telusuran kanggo ngrekam paling asor. Dilema kasebut nduweni penerbit ing kabeh genre konten sing berjuang