Repuso: Nglumpukake, Ngatur, Lan Nerbitake Ulasan Pelanggan & Widget Testimoni

Kita mbantu sawetara bisnis lokal, kalebu rantai kecanduan lan pemulihan multi-lokasi, rantai dokter gigi, lan sawetara bisnis layanan omah. Nalika kita onboarded klien iki, aku sajujure kaget, ing nomer perusahaan lokal sing ora duwe sarana kanggo solicit, ngumpulake, ngatur, nanggapi, lan nerbitaké testimonial pelanggan lan review. Aku bakal nyatakake iki kanthi tegas ... yen wong nemokake bisnis sampeyan (konsumen utawa B2B) adhedhasar lokasi geografis sampeyan,

Evocalize: Teknologi Pemasaran Kolaboratif kanggo Pemasar Lokal lan Nasional-kanggo-Lokal

Nalika nerangake marketing digital, para pemasar lokal kanthi historis berjuang kanggo tetep. Malah sing nindakake eksperimen karo media sosial, telusuran, lan iklan digital asring gagal entuk sukses sing padha karo para pemasar nasional. Iku amarga pemasar lokal biasane ora duwe bahan penting - kayata keahlian marketing, data, wektu, utawa sumber daya - kanggo ngoptimalake bali positif ing investasi marketing digital. Alat marketing sing disenengi merek gedhe mung ora digawe

6 Conto Alat Pemasaran Nggunakake Artificial Intelligence (AI)

Kecerdasan buatan (AI) kanthi cepet dadi salah sawijining tembung kunci pemasaran sing paling populer. Lan kanthi alesan sing apik - AI bisa mbantu ngotomatisasi tugas sing bola-bali, nggawe pribadi upaya marketing, lan nggawe keputusan sing luwih apik, luwih cepet! Nalika nambah visibilitas merek, AI bisa digunakake kanggo macem-macem tugas, kalebu marketing influencer, nggawe konten, manajemen media sosial, generasi timbal, SEO, nyunting gambar, lan liya-liyane. Ing ngisor iki, kita bakal ndeleng sawetara sing paling apik

CometChat: Teks, Teks Grup, Swara, lan Video Chat API lan SDK

Apa sampeyan nggawe aplikasi web, aplikasi Android, utawa aplikasi iOS, nambah platform kanthi kemampuan kanggo pelanggan ngobrol karo tim internal minangka cara sing luar biasa kanggo nambah pengalaman pelanggan lan nambah keterlibatan karo organisasi sampeyan. CometChat mbisakake pangembang kanggo mbangun pengalaman chatting sing dipercaya lan lengkap ing aplikasi seluler utawa web apa wae. Fitur kalebu Obrolan Teks 1-kanggo-1, Obrolan Teks Grup, Indikator Ngetik & Waca, Single Sign-On (SSO), Swara & Video

Sprout Social: Nambah Keterlibatan ing Media Sosial Kanthi Platform Penerbitan, Ngrungokake, lan Advokasi Iki

Apa sampeyan tau ngetutake perusahaan utama online mung bakal kuciwa karo kualitas konten sing dituduhake utawa kurang keterlibatan karo pamirsa? Iki minangka tandha, contone, kanggo ndeleng perusahaan sing duwe karyawan puluhan ewu lan mung sawetara saham utawa seneng ing konten kasebut. Iku bukti yen dheweke mung ora ngrungokake utawa bangga banget karo konten sing dipromosikan. Gear saka media sosial