Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kanthi informasi lan teknologi ing pucuk driji, perjalanan tuku wis saya owah. Para pembeli saiki nindakake riset sadurunge durung nate ngobrol karo wakil penjualan, tegese pemasaran duwe peran luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sinau luwih lengkap babagan pentinge "smarketing" kanggo bisnis sampeyan lan kenapa sampeyan kudu nyelarasake tim sales lan marketing. Apa sing diarani 'Smarketing'? Smarketing nggabungake pasukan sales lan marketing sampeyan. Fokus kanggo nyelarasake target lan misi