Perangkat Lunak minangka Layanan (SaaS) Statistik Tingkat Churn kanggo taun 2020

Kita kabeh wis krungu babagan Salesforce, Hubspot, utawa MailChimp. Dheweke pancen ngetrenake jaman nambah SaaS kanthi tuwuh. SaaS utawa Software-as-a-service, yaiku nalika pangguna nggunakake piranti lunak kanthi langganan. Kanthi macem-macem kaluwihan kaya keamanan, kurang papan panyimpenan, keluwesan, aksesibilitas, model SaaS kabukten bisa ngasilake bisnis, nambah kepuasan pelanggan lan pengalaman pelanggan. Pangeluaran piranti lunak bakal tuwuh 10.5% ing taun 2020, sing umume didhukung SaaS.