Perangkat Lunak minangka Layanan (SaaS) Statistik Tingkat Churn kanggo taun 2020

Kita kabeh wis krungu babagan Salesforce, Hubspot, utawa Mailchimp. Dheweke pancen wis nate ngembangake jaman nambah wutah SaaS. SaaS utawa Software-as-a-service, kanthi gampang, yaiku nalika pangguna nggunakake piranti lunak kanthi langganan. Kanthi macem-macem kaluwihan kaya keamanan, ruang panyimpenan sing kurang, keluwesan, aksesibilitas, lan liya-liyane, model SaaS wis mbuktekake banget migunani kanggo bisnis tuwuh, nambah kepuasan pelanggan lan pengalaman pelanggan. Pengeluaran piranti lunak bakal tuwuh ing 10.5% ing 2020, sing paling akeh bakal didorong SaaS.