Tanah sing Dijanjeni: ROI Pemasaran sing Bathi lan Berkelanjutan, Sedurunge

Sugeng rawuh ing teknologi teknisi sing diarani Era Pengalaman Pelanggan. Ing taun 2016, 89% perusahaan ngarepake saingan adhedhasar pengalaman pelanggan, vs 36% patang taun kepungkur. Sumber: Gartner Nalika prilaku lan teknologi konsumen terus berkembang, strategi pemasaran konten sampeyan kudu selaras karo lelungan pelanggan. Konten sing sukses saiki didhukung dening pengalaman - kapan, ing endi lan kepiye pelanggan kepengin. Pengalaman positif ing saben saluran pemasaran yaiku