3 Langkah Miwiti Kampanye Pemasaran Video Bisnis

Pemasaran video saiki isih kuwat lan para pemasar sing nggunakake platform bakal entuk hadiah. Saka peringkat ing Youtube lan Google nganti nemokake prospek sing ditargetake liwat iklan video Facebook, konten video munggah ing ndhuwur newsfeed luwih cepet tinimbang marshmallow ing koko. Dadi, kepiye sampeyan nggunakake media populer nanging rumit iki? Apa langkah pertama nggawe konten video sing narik kawigaten para pamirsa? Ing Videospot, kita wis ngasilake lan