Langganan Newsletter Ing Profil Twitter Minangka Win-Win Kanggo Pemasar Email lan Lengganan

Ora rahasia manawa newsletter menehi garis komunikasi langsung karo para pamirsa, sing bisa menehi kesadaran lan asil sing luar biasa kanggo komunitas utawa produke. Nanging, nggawe dhaptar email sing akurat bisa mbutuhake akeh wektu lan gaweyan kanggo pangirim lan sing nampa. Kanggo pangirim, praktik paling apik kayata njaluk ijin pangguna kanggo dihubungi, validasi alamat email liwat pendekatan opt-in siji utawa kaping pindho lan tetep dhaptar email sampeyan