Pendekatan sing cerdas kanggo Personalisasi Email sing Diterangake

Pemasar cenderung ndeleng personalisasi email minangka pitunjuk babagan efektifitas kampanye email sing luwih dhuwur lan digunakake kanthi masif. Nanging kita yakin manawa pendekatan sing wicaksana kanggo nggawe personalisasi email bakal ngasilake asil sing luwih apik saka sudut pandang efektivitas biaya. Kita dienggo supaya artikel kita diwiwiti saka email akeh sing lawas dadi personalisasi email sing canggih supaya bisa nuduhake cara teknik sing beda-beda gumantung karo jinis lan tujuan email. Kita bakal menehi teori