Pemasaran Email & Otomatisasi Email PemasaranAlat MarketingMartech Zone Aplikasi

Priksa Alamat IP Ngirim Sampeyan Kanggo Deleng Yen Sampeyan Kadhaptar Ireng Kanggo Email Ing Server DNSBL Utama

Yen sampeyan kuwatir yen email sampeyan ora tekan kothak mlebu pelanggan, ana kemungkinan alamat IP sing sampeyan kirim wis didaftar ireng. Sampeyan bisa ketik Alamat IP sing sampeyan kirim email, utawa sampeyan bisa ngetik domain utawa subdomain sing sampeyan kirim lan formulir iki bakal ngrampungake.

Priksa IP

    Apa Server DNSBL?

    DNSBL singkatan saka Domain Name System (DNS) adhedhasar Blackhole List. Iku cara sing digunakake kanggo ngenali lan mblokir pesen email sing dikirim saka alamat IP sing digandhengake karo spam, malware, lan wangun liya saka aktivitas sing ora dikarepake utawa ala.

    DNSBL digunakake dening server email kanggo mriksa alamat IP pesen email sing mlebu marang database sumber spam sing dikenal. Yen alamat IP ditemokake ing DNSBL, pesen email bakal diblokir utawa ditandhani minangka spam.

    DNSBL minangka basis data alamat IP sing dikenal ana hubungane karo spam lan aktivitas sing ora dikarepake. Nalika pesen email ditampa, server email mriksa alamat IP pangirim marang DNSBL, lan yen alamat IP kasebut kadhaptar, pesen kasebut diblokir utawa ditandhani minangka spam.

    Iki mbantu ngurangi jumlah spam sing ditampa dening pangguna lan mbantu supaya kothak mlebu email bebas saka pesen sing ora dikarepake.

    Kepiye Alamat IP Dicekel kanggo Email?

    Alamat IP bisa didaftar ireng karo server DNSBL amarga macem-macem alasan, nanging sing paling umum amarga ngirim spam utawa hosting situs malware utawa phishing.

    Sawetara DNSBL uga nyathet alamat IP sing wis dikompromi dening peretas lan digunakake kanggo ngirim spam tanpa ngerti pemilik sah alamat IP kasebut.

    Kajaba iku, sawetara DNSBL bisa uga nyathet alamat IP sing wis ditugasake menyang blumbang alamat IP dinamis lan sadurunge digunakake dening spammer utawa aktor ala liyane. Iki dikenal minangka a reputasi miskin Alamat IP.

    Kepiye Cara Ngilangake Alamat IP Saka DNSBL?

    Yen alamat IP kadhaptar ing DNSBL, tegese IP kasebut wis diidentifikasi minangka sumber spam utawa kegiatan ala liyane. Yen alamat IP kadhaptar ing DNSBL, langkah pisanan yaiku ngenali sumber masalah kasebut. Iki bisa uga amarga komputer sing kena infeksi ing jaringan, akun email sing dikompromi, utawa relay mbukak ing server mail. Sawise sumber masalah diidentifikasi, kudu ditangani lan diresiki. Sawise masalah wis dirampungake, alamat IP bisa dibusak kanthi njaluk delisting saka DNSBL utawa hubungi administrator sistem DNSBL. Sampeyan uga dianjurake kanggo ngawasi alamat IP kanggo mesthekake yen ora didaftar maneh.

    Apa sampeyan duwe server DNSBL sing pengin ditambahake menyang dhaptar iki? Kabari aku!

    Lan, yen sampeyan angel ngawasi lan ndandani reputasi ngirim, hubungi perusahaanku, Highbridge. Kita minangka ahli pangiriman lan bisa nulungi sampeyan.

    Douglas Karr

    Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

    Apa sampeyan mikir?

    Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

    Artikel web