Tantangan Otomatisasi Pemasar saka Pemasar, Salesman, lan CEO (Data + Saran)

Otomatisasi Pemasaran digunakake dening perusahaan gedhe wiwit urip. Fenomena kasebut nyebabake teknologi pemasaran kanthi pirang-pirang cara. Solusi awal (lan umume isih) kuat, sugih ing fitur, lan akibate rumit lan larang. Kabeh kasebut dadi angel kanggo perusahaan cilik kanggo ngetrapake otomatisasi pemasaran. Sanajan bisnis cilik bisa entuk piranti lunak otomasi pemasaran, dheweke bakal angel entuk nilai sing sejatine. Iki