Kepiye Program Kasetyan Sukses Nggawe Wawasan lan Ekonomi Prilaku

Cathetan: Artikel iki ditulis dening Douglas Karr saka wawancara Q&A karo Suzi liwat email. Program kasetyan nyedhiyakake merek kanthi kesempatan kanggo njaga pelanggan sing ana lan dadi penggemar rapet. Minangka definisi, anggota kasetyan wis kenal karo merek sampeyan, mbuwang dhuwit karo sampeyan, lan menehi data terkenal ing proses kasebut. Kanggo organisasi, program loyalitas minangka sarana sing ideal kanggo nemokake wawasan sing migunani babagan pelanggan, sinaoni babagan apa