Napa Video Perusahaan Sampeyan Kangen Tandha, lan Apa Sing Babagan Babagan

Kita kabeh ngerti apa tegese wong nalika ngucapake "video perusahaan." Miturut teori, istilah kasebut ditrapake kanggo video sing digawe dening perusahaan. Biyen bisa dadi deskriptor netral, nanging saiki ora. Dina-dina iki, akeh wong ing pemasaran B2B ujar video perusahaan kanthi rada nyindir. Iku amarga video perusahaan iku hambar. Video perusahaan digawe saka cuplikan saham saka rekan kerja sing apik banget sing kolaborasi ing ruang konferensi. Perusahaan