Big Data Nggawe Pemasaran dadi Real-Time

Pemasar mesthi ngupayakake nggayuh para pelanggan ing wektu sing tepat - lan aja nganti sadurunge saingan. Kanthi anane Internet lan analitik real-time, pigura wektu sing relevan karo para pelanggan saya sithik. Big Data saiki nggawe pemasaran luwih cepet, responsif, lan luwih pribadi tinimbang sadurunge. Jumlah akeh informasi lan daya komputasi saka cloud, sing saya kasedhiya lan terjangkau, tegese

Data Nggawe Winner Komersial Super Bowl

Iklan Super Bowl sing paling efektif bisa uga dudu iklan sing sampeyan pikirake. Nalika kemampuan nglumpukake data saya akeh, kemampuan kanggo ngerti data isih akeh. Ing Perscio, tim ilmuwan data nindakake analisis kegiatan Twitter sing luwih jero nalika Super Bowl lan nemokake manawa iklan sing paling populer ora mesthi entuk asil sing paling apik. Kajaba iku, ing pungkasan artikel iki ana tampilan interaktif saka