Visme: Alat Daya kanggo Nggawe Konten Visual sing Apik tenan

Kita kabeh wis krungu manawa gambar regane sewu tembung. Iki ora bisa luwih bener saiki amarga lagi nyekseni salah sawijining revolusi komunikasi sing paling nyenengake sadurunge kabeh wektu - gambar sing gambar terus ngganti tembung. Umume wong mung ngelingi 20% apa sing diwaca nanging 80% saka sing dideleng. 90% informasi sing dikirim menyang otak kita visual. Pramila konten visual wis dadi cara sing paling penting