Kepiye Penerbit Bisa Nyiyapake Tumpukan Teknologi Kanggo Nggabungake Para Pemirsa sing Akeh Fragmentasi

2021 bakal nggawe utawa ngrusak kanggo penerbit. Ing taun mbesuk bakal nambah tekanan marang pamilik media, lan mung pemain sing paling pinter sing bakal tetep urip. Pariwara digital kaya sing wis dingerteni saiki bakal mungkasi. Kita pindhah menyang pasar sing luwih fragmentasi, lan penerbit kudu mikir maneh papane ing ekosistem iki. Penerbit bakal nemoni tantangan kritis kanthi kinerja, identitas pangguna, lan nglindhungi data pribadi. Supaya bisa

Integrasi DMP: Bisnis sing Didhukung Data kanggo Penerbit

Pangurangan radikal saka kasedhiyan data pihak katelu tegese luwih sithik kemungkinan kanggo nargetake prilaku lan penurunan bathi pariwara kanggo akeh pamilik media. Kanggo ngimbangi kerugian, penerbit kudu mikir cara anyar kanggo nyedhaki data pangguna. Ngrekrut platform manajemen data bisa dadi cara metu. Sajrone rong taun sabanjure, pasar pariwara bakal ngilangi cookie pihak katelu, sing bakal ngowahi model tradisional pangguna target, ngatur ruang iklan,