Kepiye Efektif Streaming Langsung Kanggo Merek Sampeyan?

Nalika media sosial terus mbledhos, perusahaan ngupayakake cara anyar kanggo nuduhake konten. Biyen, umume bisnis tetep blog ing situs web sing bisa dingerteni: Sejarah minangka cara paling murah, gampang, lan paling efisien wektu kanggo ngasilake kesadaran merek. Lan nalika nguwasani tembung tinulis tetep penting, panliten nuduhake manawa produksi konten video minangka sumber sing durung ditrapake. Luwih khusus, produksi 'live