Pengaruh Tandha Media Sosial ing Pengalaman Pelanggan

Nalika bisnis kaping pisanan mlebu ing jagad media sosial, iki digunakake minangka platform kanggo masarake produke lan nambah penjualan. Nanging, ing sawetara taun kepungkur, media sosial wis milih media komunitas sing disenengi - papan kanggo sesambungan karo merek sing dikagumi, lan sing luwih penting, njaluk pitulung nalika duwe masalah. Luwih akeh konsumen sing kepengin komunikasi karo merek liwat media sosial, lan sampeyan