Apa Organisasi Sampeyan Siap Nggunakake Data Gedhe?

Big Data luwih akeh gegayuhan tinimbang kasunyatan kanggo umume organisasi pemasaran. Kesepakatan sing wiyar babagan nilai strategis Data Big menehi cara akeh masalah teknis kacang-kacangan sing dibutuhake kanggo nyusun ekosistem data lan menehi wawasan sing didhukung data kanthi nyata ing komunikasi pribadi. Sampeyan bisa netepake kesiapan organisasi kanggo nggunakake Big Data kanthi nganalisa kapabilitas organisasi ing pitung bidang utama: Visi Strategis yaiku nampa Big Data minangka kritis