Pemasaran Influencer: Sejarah, Evolusi, lan Masa Depan

Pengaruh media sosial: apa sejatine nyata? Wiwit media sosial dadi cara sing disenengi kanggo komunikasi karo akeh wong ing taun 2004, akeh wong sing ora bisa mbayangake urip tanpa urip. Siji perkara sing media sosial wis mesthi diganti dadi luwih apik yaiku ndemokratis sapa sing bakal misuwur, utawa paling ora kondhang. Nganti saiki, kita kudu ngandelake film, majalah, lan acara televisi kanggo ngandhani sapa sing misuwur.