5 Kesalahan Paling Anyar sing Bisa Dicoba ing Otomatisasi Pemasaran

Otomatisasi pemasaran minangka teknologi sing kuat banget sing wis ngowahi cara bisnis nindakake pemasaran digital. Iki nambah efisiensi pemasaran nalika nyuda overhead sing gegandhengan kanthi otomatis proses penjualan lan pemasaran sing bola-bali. Perusahaan kanthi kabeh ukuran bisa entuk manfaat saka otomatisasi pemasaran lan nambah generasi timbal uga upaya bangunan merek. Luwih saka 50% perusahaan wis nggunakake otomatisasi pemasaran, lan meh 70% sisane lagi ngrancang