Apa Ukuran Iklan Tampilan seluler lan Desktop CTR paling dhuwur?

Kanggo pemasar, pariwara mbayar mesthi dadi sumber akuisisi pelanggan sing bisa dipercaya. Nalika cara perusahaan nggunakake iklan mbayar bisa beda-beda - sawetara nggunakake iklan kanggo target ulang, sawetara kanggo kesadaran merek, lan sawetara kanggo akuisisi dhewe - saben wong kudu melu ing sawetara cara. Lan, amarga wuta banner / buta iklan, ora gampang narik kawigatene pangguna nganggo iklan bergambar banjur njaluk