3 Alesan Aku Hosting Webinar karo ReadyTalk

Aku pisanan dikenalake karo ReadyTalk sawise nggawe webinar dilebur karo GoToWebinar. Aku duwe 3 tamu ing acara kasebut saka Denver, San Francisco, lan London. Luwih saka 200 pamiarso sing sabar lan grapyak nongkrong ing kono nalika kita nangani keterlambatan audio lan visual sing akeh. Dadi aku kudu golek panyedhiya kanthi infrastruktur sing pas kanggo nyengkuyung kabutuhane para presenter lan para pamiarso. Ing kene ReadyTalk unggul. Pengalaman Presenter: Webinar ReadyTalk