Pandhuan Paling Apik kanggo Bukak Layanan Video Lengganan

Ana alesan sing apik banget kenapa Video Langganan On Demand (SVOD) saiki lagi rame: sing dikarepake wong liya. Saiki, luwih akeh konsumen milih konten video sing bisa dipilih lan ditonton miturut permintaan, beda karo nonton biasa. Lan statistik nuduhake manawa SVOD ora mandheg. Analis ngramal tuwuhe nganti 232 yuta tandha pamirsa ing taun 2020 ing AS. Pamirsa global diarepake bakal njeblug dadi 411 yuta ing taun 2022, saka 283