Moosend: Pemasaran & Otomatisasi Email

Moosend, platform Email Marketing lan Otomatisasi sing dianugerahi, wis netepake maneh fitur pemasaran email, rencana rega, lan regane dhuwit kanthi konsistensi, dedikasi kanggo keunggulan, lan kinerja dhukungan pelanggan. Sajrone mung 8 taun, Moosend wis bisa nggawe dununge ing saindenging jagad kanthi agensi profil dhuwur lan perusahaan multinasional kayata Ted-X, lan ING, mung sawetara. Moosend minangka platform pisanan ing industri sing nduweni sertifikasi ISO lan patuh GDPR, saéngga mbuktekake praktike