Tips lan Praktik Paling Apik kanggo Tes Integrasi Salesforce

Tes Salesforce bakal mbantu sampeyan ngetrapake integrasi lan fungsi Salesforce sing disesuaikan karo aplikasi perusahaan liyane. Tes sing apik nyakup kabeh modul Salesforce saka akun menyang petunjuk, saka kesempatan menyang laporan, lan saka kampanye menyang kontak. Kaya dene kabeh tes, ana cara (efektif lan efisien) kanggo nindakake tes Salesforce lan cara sing ala. Dadi, apa Salesforce nyoba praktik sing apik? Gunakake Alat Tes sing Tepat - Tes Salesforce