Cara Nggawe Thumbnail Youtube

Depositphotos 8796674 s

Apa sampeyan bisa nggawe gambar cilik kanggo video Youtube? Ya! Penting kanggo nampilake gambar cilik kanthi tautan ing sidebars, utawa kanggo ngganti kode embed Youtube karo video ing feed RSS utawa email sampeyan. Iki wis dadi fitur kanggo sawetara platform email, kayata Plugin Newsletter WordPress. Nyoba nulis generator gambar cilik Youtube sampeyan bisa uga cukup tugas.

Warta sing apik yaiku sampeyan ora prelu ngasilake gambar cilik, Youtube ngenteni sawetara sampeyan.

Mangkene URL video - deleng id video?
http://www.youtube.com/watch?v=BXIqyWu8uSg

Mangkene gambar ing pirang-pirang ukuran lan bingkai, cathet id video kasebut dipasang ing URL:

  • http://img.youtube.com/vi/BXIqyWu8uSg/0.jpg
  • http://img.youtube.com/vi/BXIqyWu8uSg/1.jpg
  • http://img.youtube.com/vi/BXIqyWu8uSg/2.jpg

Cara sing gampang kanggo masang gambar cilik ing sidebar yaiku ngetik URL gambar kanthi manual minangka adat lapangan, banjur atur tema sampeyan kanggo nampilake kolom kustom yen ana.

12 Komentar

  1. 1

    Doug, aku ora yakin apa sing sampeyan ucapake ing kene. Aku pancen bisa nggunakake fitur iki. Apa sampeyan ujar mung bisa njupuk URL video YouTube lan nambah / 0.jpg menyang gambar cilik? Apa iki gambar sing dinamis?

    Tuladha sampeyan nganti /2.jpg. Apa bingkai 2 iku? Apa sing diwakili 0, 1 utawa 2? Sepira gedhene sampeyan bisa lunga?

    Nuwun sewu kabeh pitakon nanging iki pancen narik minatku. Matur nuwun!

  2. 2

    Hai Patric,

    Ora, sampeyan ora bisa nambah / 0.jpg - deleng subdomain lan dalane beda-beda. Ora, gambar ora dinamis, statis. Aku ora yakin apa sing diwakili angka kasebut, nanging 0 minangka gambar gedhe, 1 lan 2 katon minangka gambar sing luwih cilik sing beda-beda saka bingkai.

    Doug

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 7
  7. 8
  8. 10
  9. 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.