Napa Kebutuhan Kacepetan Situs Web lan 5 Cara Kanggo Nambah

Apa sampeyan nate nyerah ing kaca web sing mbukak alon-alon, nutul tombol mburi kanggo golek informasi sing digoleki ing papan liya? Mesthi wae, sampeyan duwe; kabeh wong duwe siji titik utawa liyane. Sawise kabeh, 25% saka kita bakal ninggali sawijining kaca yen durung dimuat sajrone patang detik (lan pangarepan mung saya suwe saya suwe). Nanging ora mung iku sebabake kacepetan situs web penting. Peringkat Google nyathet kinerja situs sampeyan lan