Fitur Paling Anyar ing Facebook Mbantu SMB Slamet COVID-19

Bisnis ukuran cilik lan menengah (SMB) ngadhepi tantangan sing durung pernah ana sadurunge, kanthi 43% bisnis ditutup sementara amarga COVID-19. Amarga ana gangguan, anggaran sing ketat, lan pambukaan maneh kanthi ati-ati, perusahaan sing ngladeni komunitas SMB ngupayakake menehi dhukungan. Facebook Nyedhiyakake Sumber Kritik Kanggo Usaha Kecil Sajrone Pandemi Facebook bubar ngluncurake produk acara online gratis mbayar gratis kanggo SMB ing platform - inisiatif paling anyar saka perusahaan kasebut, ngewangi bisnis kanthi anggaran winates kanggo nggedhekake upaya pemasaran.