Google Analytics: Metrik Laporan Penting kanggo Pemasaran Konten

Istilah pemasaran konten luwih apik saiki. Umume pimpinan perusahaan lan pemasar ngerti manawa kudu nindakake pemasaran konten, lan akeh sing luwih becik nggawe lan ngetrapake strategi. Masalah sing diadhepi umume profesional pemasaran yaiku: Kepiye cara nglacak lan ngukur pemasaran konten? Kita kabeh ngerti manawa ngandhani tim C-Suite manawa kita kudu miwiti utawa nerusake pemasaran konten amarga kabeh wong nindakake, ora bakal ngethok.