Tren Saben Pangembang Aplikasi Seluler Perlu Diketahui kanggo taun 2020

Ing endi wae sampeyan katon, jelas manawa teknologi seluler wis dadi integrasi ing masarakat. Miturut Allied Market Research, ukuran pasar aplikasi global nganti $ 106.27 milyar ing taun 2018 lan diprakirake tekan $ 407.31 milyar ing taun 2026. Nilai sing digawa app menyang bisnis ora bisa disuda. Nalika pasar seluler terus berkembang, pentinge perusahaan sing melu klien nganggo aplikasi seluler bakal dadi luwih gedhe. Amarga transisi saka