Thor Schrock Trounces Gurus Pemasaran Internet? Menehi Awis lan Hadiah $ 1,800

Lan aku dadi murid sing SANGAT apik. Apik banget yen aku nggawa loro instruktur guru sadurunge, Marlon Sanders lan Armand Morin menyang alas ing Program Afiliasi Kelas Rahasia Joel Comm!

Mangkene sing aku sinau lan kepiye carane ngalahake sawetara pemasar internet paling apik ing saindenging jagad.