Cara Nduwe Transformasi Digital kanthi Hubungan Influencer

Pelanggan sampeyan dadi luwih akeh informasi, diberdayakan, nuntut, ngerti, lan angel dipahami. Taktik lan metrik jaman biyen wis ora cocog maneh karo cara nggawe keputusan ing jagad digital lan sambungan saiki. Kanthi ngetrapake para pemasar teknologi bisa menehi pengaruh dhasar marang cara merek ndeleng lelungan pelanggan. Nyatane, 34% transformasi digital dipimpin dening CMO dibandhingake mung 19% sing dipelopori dening CTO lan CIO. Kanggo pemasar, shift iki kalebu