Saka Personalisasi nganti Intelijen Emosional sing Dhuwur

Wacan: 3 menit Wong sing duwe kecerdasan emosional (EQ) sing disenengi banget, nuduhake kinerja sing kuat lan umume luwih sukses. Dheweke tegas lan duwe katrampilan sosial sing apik: nuduhake kesadharan tumrap perasaan wong liya lan mujudake kesadharan iki kanthi tembung lan tumindak. Dheweke bisa nemokake kesamaan karo macem-macem wong lan nggedhekake sesambetan sing luwih apik tinimbang grapyak lan kemampuan kanggo akur. Dheweke entuk iki kanthi ngelingi lan nganalisis