Praktik paling apik kanggo ngetrapake nelusuri telpon ing Strategi Pemasaran

Pelacakan telpon minangka teknologi sing wis ditemtokake saiki lagi ngalami kebangkitan utama. Kanthi smartphone lan pelanggan seluler anyar, kemampuan klik-kanggo-telpon dadi luwih apik kanggo para pemasar modern. Daya tarik kasebut minangka bagean saka apa sing nyebabake kenaikan 16% saben taun mlebu telpon menyang bisnis. Nanging sanajan ana kenaikan panggilan lan pariwara seluler, akeh pemasar durung bisa nglacak taktik pemasaran sing efektif lan