Pentinge Kolaborasi Kanggo Pemasar ing Lockdown

Panaliten para pemasar lan CEO ing musim panas nemokake mung limang persen sing ora nemokake positip kanggo urip ing kunci - lan ora ana siji wong sing ujar manawa dheweke gagal sinau apa-apa sajrone wektu kasebut. Lan kanthi panjaluk sing penting kanggo kegiatan pemasaran sawise kunci musim semi, iku uga. Kanggo xPlora, agensi pemasaran lan digital adhedhasar Sofia, Bulgaria, kemampuan kanggo nuduhake file desain