Mupangatake Nilai ing Saben Langkah Perjalanan Pelanggan

Nutup adol minangka wayahe penting. Nalika sampeyan bisa ngrayakake kabeh karya sing wis ana nalika entuk pelanggan anyar. Ing endi upaya sampeyan kabeh wong lan alat CRM lan MarTech wis dikirim. Iki sampanye pop-the-champagne lan napas lega. Iku uga mung wiwitan. Tim pemasaran sing maju bakal njupuk pendekatan sing tetep kanggo ngatur lelungan pelanggan. Nanging tangan tangan antara alat tradisional bisa ditinggalake