Babagan sing Perlu Dikerteni Kanggo Miwiti Duplikasi Pemirsa sing Disimpen ing Facebook

Ana conto yen sampeyan pengin target pamirsa sing anyar kanthi upaya pemasaran Facebook. Nanging, ora umum yen akeh pamirsa bisa tumpang tindih kanthi cara utama. Contone, bisa uga sampeyan nggawe Pamirsa Khusus kanthi kapentingan utama lan fitur demografi. Kanthi pamirsa, bisa uga sampeyan targetake wilayah tartamtu. Bisa duplikat pamirsa sing disimpen bisa uga migunani yen sampeyan nate ngluncurake kampanye pemasaran anyar

Miwiti Kaca Bisnis Facebook lan Pemasaran Facebook

Facebook wis suwe dadi alat sing migunani kanggo para pemasar. Kanthi luwih saka rong milyar pangguna aktif, platform media sosial menehi kesempatan merek kanggo nggawe jaring jaring lan narik kawigaten para pelanggan saka saindenging jagad. Mangkene, mung nggawe kaca Facebook kanggo bisnis sampeyan utawa nerbitake sawetara iklan sing ditarget ora cukup kanggo nggunakake platform kanthi maksimal. Kanggo entuk keuntungan saka pemasaran Facebook, penting kanggo nggawe