Dennis DeGregor

Dennis DeGregor dadi Wakil Presiden, Praktek Data Pengalaman Global, ing Verticurl, a WPP perusahaan lan bagéan saka Ogilvy Group. Dennis duwe rekaman trek sisih klien sing ekstensif karo merek Fortune 500 ing transformasi CX perusahaan, strategi data, analytics, lan teknologi leveraging kanggo keuntungan bisnis sing kompetitif. Dennis dikenal amarga mbangun tim kinerja dhuwur sing nyepetake inisiatif Transformasi Pengalaman end-to-end klien liwat inovasi ing strategi data. Dheweke wis nulis rong buku babagan subyek data perusahaan, AI strategis, lan nggunakake Internet global kanggo kauntungan kompetitif liwat transformasi CX sing didorong data: HAILOs: Saingan ing AI ing Era Pasca-Google lan Perusahaan Transparan Pelanggan.
  • Teknologi sing MunculPraktik Paling Apik kanggo Ngapikake Perjalanan Pelanggan

    Seni & Ilmu Ngapikake Perjalanan Pelanggan ing 2023

    Ngapikake perjalanan pelanggan mbutuhake perhatian sing terus-terusan amarga perusahaan nyetel strategi kanggo ngganti tren konsumen, kabiasaan tuku, lan kahanan ekonomi kanthi cepet. Akeh pengecer kudu nyetel strategi kanthi luwih cepet… Nganti 60 persen potensial dodolan ilang nalika pelanggan nyatakake niat kanggo tuku nanging pungkasane gagal tumindak. Miturut panaliten babagan luwih saka 2.5 yuta penjualan sing direkam…