3 Kesalahan Pemasaran Top sing Nggawe Bisnis Anyar

Napa sampeyan miwiti bisnis? Aku bakal menehi taruhan yen "amarga aku kepengin dadi pemasar" dudu wangsulan sampeyan. Nanging, yen sampeyan kaya atusan pemilik usaha cilik sing aku kerja bareng, sampeyan bisa uga sadhar udakara 30 detik sawise sampeyan mbukak lawang yen sampeyan ora dadi pemasar, sampeyan ora bakal dadi pemilik bisnis cilik suwe banget. Lan, sejatine dikandhani, sampeyan bakal frustasi amarga sampeyan ora seneng