Cara Nggabungake Kiriman lan Jinis Kiriman Khusus Ing Pitakonan WordPress lan Feed RSS

Salah sawijining fitur WordPress sing paling apik tenan yaiku kemampuan kanggo mbangun Jinis Kiriman Kustom. Fleksibilitas iki pancen luar biasa… amarga jinis kiriman khusus bisa digunakake kanggo bisnis kanggo ngatur jinis kiriman liyane kaya acara, lokasi, FAQ, item portofolio kanthi gampang. Sampeyan bisa nggawe taksonomi khusus, kolom metadata tambahan, lan uga template khusus kanggo nampilake. Ing situs kita ing Highbridge, kita duwe jinis kirim adat nyiyapake kanggo proyèk saliyane

SlayerAI: Nemtokake macem-macem tembung sing sampeyan kudu menang

Rata-rata, kaping lima luwih akeh wong maca judhul tinimbang maca salinan awak. Nalika sampeyan nulis judhul, sampeyan wis mbuwang wolung puluh sen saka dolar sampeyan. David Ogilvy, Ogilvy on Advertising Slayer minangka produk intelijen buatan (AI) sing prédhiksi kepiye judhul judhul kanggo pamirsa tartamtu. Contone, mangertos yen adipati daisy denim 15% luwih nyenengake tinimbang celana pendek denim ing pasar fashion. Slayer ngolah teks

ConvertMore: Ngonversi Kunjungan Situs Web Luwih Kanthi Widget Telpon Balik Iki

Nalika sampeyan ndeleng analytics situs sampeyan, siji bab sing tansah sampeyan tindakake yaiku nambah konversi pengunjung. Konten lan pengalaman panganggo sing apik bisa nyurung keterlibatan ing situs, nanging ora mesthi nyepetake jurang antarane keterlibatan lan bener-bener nyopir konversi. Nalika wong pengin nyambungake pribadi karo sampeyan, apa sampeyan ngidini? Kita duwe sawetara klien saiki kita lagi ngleksanakake widget tanggalan otomatis ing ngendi pengunjung bisa nglayani dhewe.

Cara Ngembangake Situs Web, E-commerce, Utawa Skema Warna Aplikasi

Kita wis nuduhake sawetara artikel babagan pentinge warna babagan merek. Kanggo situs web, situs e-dagang, utawa aplikasi seluler utawa web, iku uga kritis. Werna duwe pengaruh ing: Kesan awal merek lan regane - contone, barang mewah asring nggunakake ireng, abang nuduhake kasenengan, lsp. Keputusan tuku - kapercayan merek bisa ditemtokake kanthi kontras warna. Skema warna sing lembut bisa uga

Calendly: Cara Nampilake Popup Jadwal utawa Tanggalan sing Disemat ing Situs Web utawa Situs WordPress

Sawetara minggu kepungkur, aku ana ing situs lan ngeweruhi nalika aku ngeklik link kanggo gawe jadwal janjian karo wong-wong mau sing aku ora digawa menyang situs tujuan, ana widget sing nerbitake jadwal Calendly langsung ing jendhela sembul. Iki minangka alat sing apik… njaga wong ing situs sampeyan minangka pengalaman sing luwih apik tinimbang nerusake menyang kaca eksternal. Apa iku Calendly? Calendly nggabungake langsung karo Google sampeyan