Content Marketing

Manajemen konten, pemasaran konten, lan produk pengalaman pangguna, solusi, alat, layanan, strategi, lan praktik paling apik kanggo bisnis saka penulis Martech Zone.

  • Cara Mbenerake Nyewa Agen Pemasaran Digital

    Carane Mbenerake Nyewa Agen Pemasaran Digital

    Minggu iki aku maca kiriman saka agensi pemasaran digital babagan kenapa sampeyan kudu nyewa. Alasan pisanan lan paling penting yaiku keahlian marketing digital. Aku ora yakin manawa aku setuju banget - mayoritas perusahaan sing kerja bareng karo departemen pemasaran duwe keahlian sing luar biasa lan asring sinau saka…

  • Platform Video Testimoni Pelanggan VideoPeel

    VideoPeel: Nyuwun, Jupuk, lan Nuduhake Testimoni Video Pelanggan kanthi Gampang

    Tahap kritis ing saben perjalanan panuku yaiku nliti bisnis, produk, utawa layanan sing ditawakake kanggo validasi bisnis kasebut. Kapercayan bisa uga luwih kritis tinimbang faktor liyane kayata kabijakan rega lan mbalekaken nalika bisnis utawa konsumen mutusake arep tuku utawa ora, dadi testimoni pelanggan penting banget kanggo mbantu para panuku liwat…

  • Maropost Marketing Cloud - Perjalanan multi-saluran kanggo email, sms, web, lan media sosial

    Maropost Marketing Cloud: Multi-Channel Automation Kanggo Email, SMS, Web, lan Media Sosial

    Tantangan kanggo para pemasar saiki yaiku ngerteni manawa prospek kabeh ana ing macem-macem titik ing perjalanan pelanggan. Ing dina sing padha, sampeyan bisa uga duwe pengunjung menyang situs web sing ora ngerti merek sampeyan, prospek sing nliti produk lan layanan sampeyan kanggo ngatasi tantangan utawa pelanggan sing wis ana sing weruh yen ana…

  • Platform Video Animasi VideoScribe

    VideoScribe: Gampang Gunakake, Seret & Selehake GIF animasi lan Platform Pembuat Video

    Nggawe video promo, aset email, lan kiriman sosial sing narik kawigaten kanggo nambah keterlibatan, lan kesetiaan pelanggan. Piranti lunak animasi video VideoScribe mbantu merek nggawe momen visual sing ora bisa dilalekake saka critane. Kanthi VideoScribe, pangguna nggawe video pambuka, video studi kasus, video testimoni, video panjelasan, video undhangan acara, utawa video acara & liburan: Mulai nganggo template sing bisa disesuaikan kanthi lengkap - mung…

  • Jaringan EDM: Generasi Timbal kanggo Insurnace, Generasi Timbal kanggo Layanan Keuangan, Generasi Timbal kanggo Layanan Omah

    Jaringan Lead EDM: Generasi Timbal kanggo Profesional Asuransi, Keuangan, lan Layanan Omah

    Sastranegara Lead Generation (LeadGen) wis berkembang sacara signifikan sajrone sawetara taun kepungkur. Nalika akeh wong nyatakake rahasia kanggo dodolan, sing sejatine ora ana solusi sing cocog karo kabeh sing bakal ngidini bisnis nambah KPI, ROI, utawa bathi ing saindenging papan. Sing dikandhakake, isih ana sawetara strategi generasi timbal sing wis dicoba lan bener sing bisa mbantu perusahaan ngonversi penjualan.…

  • Platform Manajemen Proyek Pemasaran - Kolaborasi Clickup, PM

    ClickUp: Manajemen Proyek Pemasaran Sing Terintegrasi Kanthi Tumpukan Martech Sampeyan

    Salah sawijining perkara unik babagan perusahaan transformasi digital yaiku kita dadi vendor agnostik babagan alat lan implementasine sing ditindakake kanggo klien. Salah sawijining wilayah sing migunani yaiku manajemen proyek. Yen klien nggunakake platform tartamtu, kita bakal ndhaptar minangka pangguna utawa bakal menehi akses lan kita bakal kerja kanggo njamin proyek kasebut…

  • Foto Stok Gratis Royalti kanggo Pemasaran saka Depositphotos

    DepositPhotos: Foto Simpenan Tanpa Royalti sing Terjangkau kanthi Goleki Gambar Mbalik!

    Royalty minangka pembayaran sing digawe kanggo individu utawa entitas kanggo nggunakake properti intelektual (IP), kayata paten, merek dagang, utawa karya sing duwe hak cipta. Ing fotografi, royalti bakal dibayar menyang fotografer amarga nggunakake salah sawijining foto. Contone, fotografer njupuk foto tengara populer lan menehi lisensi menyang situs web lelungan kanggo…

  • CMS - Tren Pengembangan Sistem Manajemen Konten

    Pangembangan CMS Kustom: 4 Tren Manajemen Konten Kanggo Ditimbang 

    Nalika perusahaan tuwuh, volume konten sing diasilake uga mundhak, mbutuhake alat teknologi anyar kanggo mbantu ngatasi kerumitan bisnis sing saya tambah. Nanging, Mung 25% perusahaan sing duwe teknologi sing tepat kanggo ngatur konten ing organisasi. Institut Pemasaran Konten, Manajemen Konten & Survei Strategi Ing Itransition, kita percaya yen ngembangake CMS khusus sing cocog karo kabutuhan perusahaan lan…

  • Strategi Digital Wajib Duwe Taun Iki

    3 Paling Wajib Kanggo Pemasaran Digital Sampeyan ing 2023

    Awal taun anyar tansah ngajak obrolan antarane pemasar digital babagan tren gedhe sabanjure lan tren apa sing bakal ditinggalake. Lanskap digital ngganti kabeh wektu, ora mung ing Januari, lan pemasar digital kudu tetep. Nalika tren teka lan lunga, ana alat sing bisa digunakake saben pemasar dadi inovatif, asli, lan efektif.…