Napa Sampeyan Aja Nuli Tuku Situs Web Anyar maneh

Iki bakal rame. Ora seminggu aku ora duwe perusahaan sing takon sepira regane kanggo situs web anyar. Pitakon kasebut dhewe ngasilake flag abang sing ora apik sing biasane ateges mbuwang-mbuwang wektu kanggo ngoyak dadi klien. Ngopo Amarga padha ndeleng situs web minangka proyek statis sing duwe wiwitan lan titik pungkasan. Ora… medium

BunnyStudio: Temokake Bakat Swara Profesional lan Jalanake Proyek Audio kanthi Cepet lan Gampang

Aku ora yakin kenapa ana sing nguripake mikropon laptop lan nindakake tugas elek kanggo nyritakake video utawa trek audio profesional kanggo bisnis. Nambah swara profesional lan trek musik ora larang, gampang lan bakat sing ana ing kana pancen apik tenan. BunnyStudio Sanajan sampeyan bisa nyoba golek kontraktor ing sembarang direktori, BunnyStudio ditarget langsung menyang perusahaan sing butuh pitulung audio profesional nganggo iklan audio, podcasting,

Cara Nggunakake Rapat Zoom kanggo Ngrekam Tamu Jauh ing Podcast ing Trek Pisah

Aku ora bisa ngandhani kabeh alat sing wis digunakake utawa lengganan ing jaman mbiyen kanggo ngrekam wawancara podcast saka adoh - lan aku duwe masalah karo kabeh. Ora dadi masalah konektivitas saya apik utawa kualitas hardware… masalah konektivitas intermitente lan kualitas audio meh nggawe aku nggawe podcast. Alat pungkasan sing paling apik sing dakenggo yaiku Skype, nanging adopsi aplikasi ora nyebar dadi saya

Moz Lokal: Ngoptimalake Presensi Online Lokal Liwat Listing, Reputasi, lan Manajemen Penawaran

Amarga mayoritas wong ngerti babagan lan nemokake bisnis lokal online, kehadiran online sing kuat penting. Informasi sing akurat babagan bisnis, foto sing apik, update paling anyar, lan tanggapan kanggo review mbantu wong ngerti luwih lengkap babagan bisnis sampeyan lan asring nemtokake manawa milih milih saka sampeyan utawa pesaing. Manajemen dhaptar, yen dikombinasikake karo manajemen reputasi, bisa mbantu bisnis lokal ningkatake kehadiran lan reputasi online kanthi ngaktifake ngatur sawetara

IQ Kamera: Nggunakake Reality Augmented (AR) Kanggo Nggawe Coba Produk Virtual

Kamera IQ, platform desain tanpa kode kanggo Augmented Reality (AR), ngluncurake Virtual Try-On Composer, alat desain canggih sing nggawe cepet lan gampang kanggo merek kaendahan, hiburan, eceran, lan sektor liyane kanggo nyipta pengalaman Coba Virtual sing inovatif adhedhasar AR. Solusi anyar mbayangake maneh perdagangan AR kanthi mbisakake merek kanggo digitalisasi produke kanthi akurasi lan realisme sejatine urip nalika nambah macem-macem unsur merek lan mekar unik sing narik kawigaten lan inspirasi para konsumen liwat

Infographic: 21 Statistik Media Sosial sing Perlu Dikenal Saben Marketer ing 2021

Ora diraguhi manawa pengaruh media sosial minangka saluran pemasaran mundhak saben taun. Sawetara platform muncul, kayata TikTok, lan sawetara tetep meh padha karo Facebook, nyebabake owah-owahan prilaku konsumen kanthi progresif. Nanging, pirang-pirang taun masarakat wis biasa karo merek sing ditampilake ing media sosial, mula para pemasar kudu nggawe pendekatan anyar kanggo entuk sukses ing saluran iki. Pramila nggatekake tren paling anyar penting banget kanggo marketing

Kampanye Aktif: Napa Tagging Kritik Kanggo Blog Sampeyan Yen Integrasi RSS RSS

Salah sawijining fitur sing dakkira kurang migunani ing industri email yaiku nggunakake feed RSS kanggo ngasilake konten sing relevan kanggo kampanye email sampeyan. Umume platform duwe fitur RSS sing paling gampang nambah feed menyang buletin email utawa kampanye liyane sing sampeyan kirim. Nanging sing sampeyan ora ngerteni yaiku gampang banget nyedhiyakake konten sing diwenehi tag kanthi spesifik, ing email tinimbang kabeh blog.