Komunikasi Real-Time: Apa sing diarani WebRTC?

Komunikasi wektu nyata ganti cara perusahaan nggunakake ngarsane web kanthi proaktif sesambungan karo prospek lan pelanggan. Apa sing diarani WebRTC? Web Real-Time Communication (WebRTC) minangka kumpulan protokol komunikasi lan API sing wiwitan digawe dening Google sing ngaktifake komunikasi swara lan video wektu nyata liwat sambungan peer-to-peer. WebRTC ngidini browser web njaluk informasi wektu nyata saka browser pangguna liyane, supaya komunikasi peer-to-peer lan klompok nyata-wektu kalebu swara, video, obrolan, transfer file, lan layar