Pribadhi Perjalanan Blanja Pelanggan

Ngatur pengalaman blanja kanggo konsumen individu dudu ide anyar. Coba pikirake perasaan sampeyan nalika ngunjungi restoran lokal lan pelayan ngelingi jeneng sampeyan lan biasane. Rasane enak, ya? Personalisasi yaiku nggawe maneh tutul pribadi, nuduhake pelanggan sing sampeyan ngerteni lan peduli karo dheweke. Teknologi bisa uga nggawe taktik personalisasi, nanging personalisasi sejatine minangka strategi lan pola pikir sing nyata ing saben interaksi pelanggan karo sampeyan