Apa sing Wis Sinau babagan Akuisisi Pelanggan kanthi Swinging for the Fences

Ngeterake kita menyang ballgame? Ya! 3DplusMe, perusahaan sing diakuisisi dening WhiteClouds, wis dadi pemegang lisensi MLB sajrone rong taun kepungkur, nggawe pengalaman 3D interaktif lan produk 3D warna khusus kanggo pamula bal-balan. Kita nggawe lan nyedhiyakake teknologi sing ngidini pamiarsa MLB bisa disusun menyang tim favorit lan "dadi" pemain liwat tangkapan kanggo nyithak platform. Penggemar milih tim, seragam, jeneng jersey, nomer lan nuduhke lan sawetara detik