Penargetan Kontekstual: Jawaban kanggo Lingkungan Iklan sing Aman?

Masalah privasi saiki sing saya tambah, ditambah karo ngilangi cookie, tegese para pemasar saiki kudu ngirim kampanye sing luwih dipersonalisasi, kanthi wektu nyata lan skala. Sing luwih penting, dheweke kudu nduwe empati lan ngirim pesen ing lingkungan sing aman. Mangkene kekuwatan penargetan kontekstual bisa digunakake. Penargetan kontekstual minangka cara kanggo target pamirsa sing relevan nggunakake tembung kunci lan topik sing asale saka konten ing sekitar inventaris iklan, sing ora mbutuhake cookie utawa liyane

Napa Target Target Kontekstual Kritik Kanggo Pemasar sing Navigasi Masa Depan Cookie-Kurang

Kita urip ing shift paradigma global, ing endi keprihatinan privasi, ditambah karo pati cookie, menehi tekanan marang para pemasar kanggo ngirim kampanye sing luwih pribadi lan empati, ing lingkungan sing aman. Sanajan iki menehi akeh tantangan, uga menehi akeh kesempatan kanggo para pemasar mbukak kunci taktik penargetan kontekstual sing luwih cerdas. Persiyapan Mangsa Kurang Kurang Cookie Konsumen sing luwih seneng privasi saiki nolak cookie pihak katelu, kanthi laporan 2018 sing nuduhake 64% cookie ditolak, uga

Penargetan Kontekstual: Bangunan Keamanan Merek ing Era Kurang Cookie

Keamanan merek minangka kabutuhan mutlak kanggo para pemasar sing maju ing lingkungan sing ora stabil ing politik lan ekonomi lan bisa uga nggawe bedane tetep ing bisnis. Merek saiki kudu narik iklan kanthi rutin amarga ditampilake ing konteks sing ora cocog, kanthi 99% pengiklan prihatin babagan iklan sing ditampilake ing lingkungan sing aman. Ana sebab sing apik kanggo kuatir Studi ditampilake iklan sing katon cedhak konten negatif nyebabake nyuda 2.8 kali ing