Napa Sampeyan lan Pelanggan Sampeyan Kudu Tumindak Kaya Pasangan Ing 2022

Penylametan pelanggan apik kanggo bisnis. Nuturi pelanggan minangka proses sing luwih gampang tinimbang narik kawigaten sing anyar, lan pelanggan sing puas luwih cenderung nggawe tumbas baleni. Njaga hubungan pelanggan sing kuwat ora mung entuk manfaat saka organisasi sampeyan, nanging uga negate sawetara efek sing dirasakake saka peraturan anyar babagan pengumpulan data kayata larangan Google kanggo cookie pihak katelu. Tambah 5% ing retensi pelanggan hubungane karo paling ora 25% mundhak