Data lan Pemasaran Gedhe: Masalah Gedhe utawa Kesempatan Gedhe?

Apa wae bisnis sing urusan langsung karo pelanggan pengin nggawe manawa bisa narik lan njaga pelanggan kanthi efisien lan cepet. Jagad saiki nawakake akeh titik tutul - saluran tradisional email langsung lan email, lan saiki akeh liyane liwat web lan situs media sosial anyar sing katon saben dina diwiwiti. Data gedhe nyedhiyakake tantangan lan kesempatan kanggo para pemasar sing nyoba nyambung lan melu karo pelanggan. Iki