3 Conto Kuat babagan Cara nggunakake Teknologi Aplikasi Beacon Ponsel kanggo Ngedongkrak Penjualan Eceran

Sithik banget bisnis sing njupuk kesempatan saka kemungkinan integrasi teknologi beacon menyang aplikasi kanggo nambah personalisasi lan kemungkinan nutup adol sepuluh kali nggunakake marketing proximity vs saluran pemasaran tradisional. Nalika penghasilan teknologi beacon yaiku 1.18 milyar dolar AS ing taun 2018, kira-kira bisa nggayuh pasar 10.2 milyar dolar AS ing taun 2024. Pasar Teknologi Beacon Global Yen sampeyan duwe bisnis pemasaran utawa berorientasi ritel, sampeyan kudu nimbang kepiye aplikasi