Promosi Merek ing Konferensi nganggo Kulit Laptop

kulit laptop skinit

Pisanan aku weruh kulit sing adhem ing laptop Jason Bean iku logo bnpositif ing kulit ing laptop. Dheweke nggawe dheweke tampil ing segara laptop lan bisa ditemokake ing ruangan konferensi apa wae.

Aku mutusake arep ngrancang kulit kanggo MacBookPro lan ngliwati sawetara situs web sadurunge nemokake sing gampang digunakake lan bisa dikustomisasi. Situs sing dakkarepake yaiku Skinit. Antarmuka kanggo ngrancang kulit iku gampang banget digunakake, lan sampeyan nyedhiyakake nomer model laptop supaya ukurane kanthi bener lan uga nggunakake logo.

Kualitas kulit sing diasilake luar biasa… iku kandel lan tahan gores. Aku entuk akeh komentar babagan tampilan sing apik lan aku seneng tenan amarga promosi iki kanggo merekku. Ati-ati: kudu ngunggah gambar kanthi resolusi dhuwur. Kulitku rada piksel, nanging bisa uga katon amarga katon rada artsy. Aku uga nambah jeneng twitter supaya masarakat bisa nemokake lan ngetutake aku kanthi cepet.

IMG_1953.JPG

Aku kaget amarga ora weruh akeh merek utama nyedhiyakake kulit laptop kanggo pamiarso konferensi. Apik tenan yen mlebu balai konferensi teknis lan kanthi cepet ngenali Google, Microsoft lan karyawan liyane! Iku luwih gampang tinimbang nyoba maca jeneng perusahaan ing lencana sing digantung ing gulu!

7 Komentar

  1. 1

    Matur suwun kanggo sing disebutake ing kulit laptop saka MyTego.com. Aku setuju karo komentar resolusi dhuwur. Goleki versi resolusi grafis paling dhuwur sing bisa dipikolehi. Sampeyan uga bener babagan misuwur ing masarakat, sawise kabeh, Chris Brogan milih aku ing BlogINDIANA taun kepungkur kanggo kulit laptopku.

  2. 2

    Nggoleki papan anyar kanggo ngiklanake merek sampeyan kayata njupuk keju ing pizza - sampeyan bakal mesthi golek papan liya. Pos sing apik.

    James Baxter
    Merek Keren ing Inggris

  3. 3
  4. 5

    Aku nggoleki barang sing padha karo Kulit Laptop sing dikustomisasi, nanging ing India, amarga skinit bakal dikenani biaya nalika pengiriman yen dudu produk kasebut, mula milih sing lokal.

    Ditelusuri lan digoleki theskinmantra.com lan inkfruit.com, nalika inkfruit ora bisa disesuaikan, kabeh wong lanang kulit iku lan bocah lanang sing dipinjamake ing laptopku apik tenan

    Ora ana antarmuka khusus online sing lunyu kaya kulit, nanging kita mung bisa ngirim email gambar menyang wong lanang lan nggawe kulit laptop. Dudu sing paling canggih, nanging kabeh diapura sawise nampa laptop….

    cna aku kirim link menyang pic laptop, wud love to flaunt 🙂 🙂

    Abhinav,
    Mehta Konstruksi

  5. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.